مراحل ثبت شرکت تضامنی
در این مقاله درباره ی مراحل ثبت شرکت تضامنی مطالبی ارائه شده است مقاله را مطالعه نمایید.
کاهش سرمایه شرکت در 2 موقعیت زیر صورت می گیرد :
1 – برای جلوگیری از تلف شدن سرمایه در زمان افول شرکت ( کاهش اجباری )
2 – زمانی که بخشی از سرمایه شرکت از بین رفته و مطابق با قانون تا زمانی که این مبلغ برگردانده نشود ، نمی توان سود شرکت را میان سهامداران تقسیم نمود ؛ می توان با کاهش سرمایه کل شرکت سود حاصل از امور شرکت را میان سهامداران تقسیم نمود . (کاهش اختیاری )
در حالت اول ، کاهش سرمایه اجباری می باشد . هیئت مدیره شرکت موظف است در صورت تلف شدن نیمی از سرمایه شرکت ، به تشکیل مجمع عمومی فوق العاده بپردازد تا در رابطه با ادامه حیات شرکت تصمیم بگیرند . در صورتی که تصمیم مجمع بر آن باشد که شرک تعطیل نشود ، بایستی نسبت به کاهش سرمایه شرکت ( مطابق با ماده 6 لایحه اصلاحی ) اقدام نمایند .
چنانچه هیئت مدیره در انجام امر مذکور کوتاهی ورزد ، و یا مجمع عمومی فوق العاده به هر دلیلی تشکیل نشود ؛ هر یک از سهامداران و یا مشتریان شرکت می توانند نسبت به بستن شرکت از مراجع قضایی اقدام نمایند . لازم به ذکر است ایشان بایستی مستنداتی مبنی بر اتلاف نیمی از سرمایه شرکت در دست داشته باشند . (ماده 141 لایحه اصلاحی 1347 )
در حالتی که کاهش سرمایه در زمان سوددهی شرکت انجام می گیرد ، کاهش سرمایه اختیاری می باشد . یکی از حالت های این مورد می تواند این مسئله باشد که سرمایه شرکت بیشتر از مبلغ مورد نیاز برای به ثمر رسانیدن اهداف شرکت باشد ؛ بنا بر این سهامداران تصمیم می گیرند که بخش اضافی سرمایه کاهش یافته و به سرمایه گذاران بازگردانده شود .
بموجب ماده 189 لایحه اصلاحی 1347 هئیت مدیره شرکت توصیه کاهش سرمایه را در مجمع عمومی فوق العاده مطرح می نماید و در صورت موافقت مجمع عمومی با امر مذکور ، هئیت مدیره موظف به اجرای آن می باشد.
اگر در جهت انجام امور ثبت شرکت خود دچار مشکل شده اید می توانید با مشاوران ثبت ایلیا تماس حاصل نمایید.
با عنایت به ماده 5 لایحه اصلاحی 1347 ، حداقل مبلغ مجاز برای سرمایه شرکت های سهامی عام پانصد هزار تومان و برای شرکت های سهامی خاص صد هزار تومان می باشد. چنانچه سرمایه شرکت از حداقل مبلغ مجاز کمتر شود ، بایستی طی 1 سال این مبلغ جبران شود و به حداقل مبلغ مجاز رسانیده شود ودر صورت کوتاهی در انجام این امر ، هر یک از سهامداران و یا مشتریان می توانند نسبت به تعطیل نمودن شرکت از طریق مراجع ذی صلاح اقدام نمایند . (بر اساس ماده 5 لایحه اصلاحی 1347 )
کاهش سرمایه به صورت اختیاری تنها از طریق کاهش ارزش هر سهم با رعایت مساوات برای هر سهامدار ، امکان پذیر می باشد .
آئین مربوط به کاهش سرمایه در لایحه اصلاحی قانون مواد 190تا 197 را شامل می شود.
ماده های 192 تا 195 نیز در رابطه با تکلیف طلبکاران شرکت به هنگام کاهش سرمایه می باشد که عبارتند از :
ماده 192 ) وظیفه هیئت مدیره در اطلاع رسانی تصمیم نهایی مجمع در رابطه با کاهش سرمایه
ماده 193 ) طلبکاران شرکت می توانند نسبت به شکایت به تصمیم کاهش سرمایه شرکت مقروض از طریق مراجع قضایی مربوطه اقدام نمایند .
ماده 194 و 195 پیش از کاهش سرمایه بایستی دیون شرکت پرداخته شود .
لازم به ذکر است با توجه به ماده 198 لایحه اصلاحی 1347 ، خود شرکت نمی تواند در زمان کاهش سرمایه ، سهام خود را بخرد .
پس از تصمیم گیری در رابطه با کاهش قطعی سرمایه شرکت ، فرستادن یک عدد رونوشت از صورت جلسه مجمع مربوط به کاهش سرمایه به اداره ثبت شرکت ها می باشد . ( بند سوم از ماده 106 لایحه اصلاحی 1347 )
پس از ثبت در اداره ثبت شرکت ها ، کاهش سرمایه قابل انجام می باشد .
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
در این مقاله درباره ی مراحل ثبت شرکت تضامنی مطالبی ارائه شده است مقاله را مطالعه نمایید.
موضوع فعالیت شرکت ها، توضیح دهنده ی مبادرت ، خدمات و زمینه کاری شرکت می باشد. بنابر این در زمان ثبت شرکت بایستی با دقت و حساسیت زیادی موضوع فعالیت شرکت انتخاب شود. در این مقاله مطالب بیشتری دراین مورد مطالعه نمایید
به شخصی بازرگان گفته میشود که حرفه ی اصلی او فعالیت تجاری از انواع مختلف مثل صادرات و وارداتِ کالا و کارهایی از این دست است.
در این مقاله به مراحل ثبت شرکت سهامی عام پرداخته شده است مقاله را بخوانید.
بازرگانی همان طور که از نامش پیداست اموری است مانند : خرید ، فروش ، توزیع ، واردات ، صادارت ...... ، عموما واردات و صادارت کالاهایی که مجاز است انجام می شود
جهت ثبت شرکت ساختمانی باید قالب ثبت شرکت را انتخاب نمایید از قالبهای ثبتی رایج در اداره ثبت شرکتها شرکت با مسئولیت محدود و یا سهامی خاص می باشد.
فعالیت گردشگری زیر مجموعه فعالیت سازمان حج ، زیارت ، سازمان میراث فرهنگی ، گردشگری می باشد لذا از این سازمان باید جهت امور فعالیت گردشگری مجوز لازم را به متقاضیان واجد شرایط ارائه نمایید .
شرکت های تعاونی در زمان های تاسیس نیاز به هیئت موسس دارد . در اصل باید هیئت موسس با کلیه قوانین و مقررات تشکیل شدن تعاونی مسلط باشد
در این مقاله به تفاوت ها و نقاط اشتراکی که در بین شرکتهای با مسئولیت محدود و سهامی خاص می باشد مطالعه نمایید و اطلاعات لازم را کسب نمایید .
در این مقاله به تفاوت اساسنامه و شرکتنامه پرداخته شده است برای اطلاعات بیشتر مقاله را بخوانید.
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد