نحوه تاسیس موسسات خیریه
ثبت موسسه خیریه معمولا از نهاد هایی می باشد که کمک های انسان دوستانه برای افراد ناتوان انجام می دهند این نوع موسسات هدف هایی جهت تشکیل دارند و بیشتر تاسیس آنها در جهت سوددهی و بدست آوردن سرمایه نمی باشد
ثبت موسسه خیریه معمولا از نهاد هایی می باشد که کمک های انسان دوستانه برای افراد ناتوان انجام می دهند این نوع موسسات هدف هایی جهت تشکیل دارند و بیشتر تاسیس آنها در جهت سوددهی و بدست آوردن سرمایه نمی باشد . در این مقاله توضیحات بیشتری در مورد نحوه تاسیس موسسات خیریه بیان شده است مطالعه نمایید:
1- نخست بایستی هدف ها و غرض ها مشخص گردد و سپس 4 تا 5 نام پیشنهادی برای اسم موسسه به نهاد بهزیستی شهرستان ارائه می گردد بعد از آن که نام و هدف های موسسه در معاونت تخصصی بررسی شد و مورد مقبول واقع گردید معاونت مربوطه به منظور پیگیری و ردجویی تعیین نام موسسه از اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان مبادرت می کند.
2- برگزاری جلسه مجمع عمومی و تکمیل فرم صورتجلسات مجمع عمومی : تمامی اعضای موسسه بایستی در جلسه حضور داشته باشند و شرکت کنند و از این تعداد نفرات، اشخاصی داوطلب می شود (بایستی فرد باشند) اعضای موسسه ها به اشخاصی که داوطلب شده اند رای می دهند و اعضای اصلی و جانشین و بازرسین با توجه به تعداد رای از بیشتر به کمترمعین و تعیین می گردند.
در جهت ثبت موسسه می توانید از مشاوران و کارشناسانی که در این زمینه تجربیات بیشتری دارند استفاده نمایید ثبت ایلیا بهترین راهنمای شما در این زمینه می باشد
- خود عضو سازمان قادر می باشد به خودش رای بدهد.
- تنها خود اعضای سازمان این اجازه را دارند تا رای بدهند. (اشخاصی به غیر از موسسه ها این اجازه را ندارند تا رای بدهند.)
بعدت از آن اعضای اصلی و جانشین و بازرسان به منظورکامل نمودن و به امضا رساندن فرم صورتجلسه مجمع عمومی اقدام می کنند.
3- برگزاری جلسه هیات مدیره میان اعضای اصلی موسسه های خیریه : تعداد اعضا بایستی فرد و حداقل 3نفر باشد با رای گیری و تایید و تصدیق اعضای اصلی هیات مدیره اعضا با عنوان هایشان تعیین و معلوم می گردند و فرم صورت جلسه هیات مدیره را در سه نسخه کامل و به امضا می رسانند.
4- فرم تقاضای تاسیس و راه اندازی موسسه در دو رونوشت به وسیله هیات مدیره کامل می گردد.
5- به وسیله درخواست کنندگان تاسیس و راه اندازی موسسه کامل می گردد و سه رونوشت اساسنامه را به امضا می رسانند.
6- فرم مشخصات فردی به وسیله اعضای هیات مدیره، مدیرعامل و بازرسین موسسه کامل می گردد.
7- فرم حفاظت و حراست به وسیله اعضای هیات مدیره، مدیرعامل و بازرسین موسسه همراه با دو رونوشت عکس اول شناسنامه، دو رونوشت از کارت ملی، دو رونوشت از مدرک تحصیلی و دو قطعه عکس کامل گردد.
8- یک نسخه از کلیه صفحه های شناسنامه، رونوشت کارت ملی، رونوشت آخرین مدرک تحصیلی برابر با اصل، رونوشت کارت پایان خدمت یا معافیت برابر اصل به وسیله اعضای هیات مدیره، مدیر عامل و بازرسان موسسه ارائه گردد.
9- تصدیق عدم اعتیاد و عدم سوء پیشینه کیفری ارائه گردد.
توضیح 1: معاونان و مشاوران رئیس جمهور، وزیران و رئیس نهاد های کشوری و صنف های برابر و مساوی از ایشان، معاونان وزیران، استانداران، نمایندگان مجلس، معاونان استانداران، مدیران کل، فرمانداران و پیشوایان جمعه شهرستان ها در هنگام عهده داری مسئولیت به ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و عدم اعتیاد نیازمند نمی باشند.
توضیح 2: به منظور تصمیم گیری در رابطه با عدم نیاز و دریافت تصدیق و گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و عدم اعتیاد به منظور اشخاص معروف و مشهور و درستکار محلی در مورد های مشابهی که در کارهای خیریه شرکت و حضور داشته اند و میان مردم و خیرهای استان از اعتبار خاض و ویژه ای برخوردار می باشند به وسیله انجمن عالی ماده 26 مبادرت می شود.
10- تاییدنامه اماکن در رابطه با مقر و سکونت گاه موسسه ارائه گردد.
11- رونوشت سند ملکیت یا اجاره نامه مقر و مکان اصلی موسسه ارائه گردد.
12- دو قطعه عکس رئیس هیات مدیره ارائه گردد.
13- فرم مقررات و قوانین عمومی به وسیله رئیس هیات مدیره امضا گردد و هم چنین اصل فیش واریزی حداقل مبلغ دارایی و سرمایه اولیه اداره و شماره حساب به موسسه بهزیستی استان اعلام و ارائه گردد.
جهت مطالعه بیشتر در جهت مراحل ثبت شرکت می توانید به مقاله آن مراجعه نمایید
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
ثبت موسسه خیریه معمولا از نهاد هایی می باشد که کمک های انسان دوستانه برای افراد ناتوان انجام می دهند این نوع موسسات هدف هایی جهت تشکیل دارند و بیشتر تاسیس آنها در جهت سوددهی و بدست آوردن سرمایه نمی باشد
شرکت سهامی خاص به گونه ای از شرکتها گفته می شود که سرمایه آن به سهام تقسیم می شود . و در واقع مسئولیت اصلی سهامداران محدود به مبلغ اسمی می باشد .
به گونه ای از معیار گذاری به منظور ضمانت وضعیت و مقدار پیمان کاران و مدیران اداره های ممتاز در ارائه خدمات و دفاع از حقوق مستفیدان گرید بندی شرکت می گویند.
در هر شرکت سهامی بازرس شخصی می باشد که مجوز سرپرستی در کارهای هیات مدیره و پی جویی کارها و دفتر ها و اجازه هر نوع اظهار نظر در رابطه با کارهای متداول و رایج و مالی شرکت دارد.
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد